SCHEVENINGEN – Granelli opent haar deuren in Foodhall Scheveningen tegelijkertijd met de officiële start van het strandseizoen. Dit is een Italiaans restaurant dat al vestigingen heeft op Market 27 en Market 33, twee urban foodstations in de hoofdstad.
Foodhall Scheveningen bevindt zich aan de Noordboulevard. “We zijn ontzettend blij dat Granelli zich bij Foodhall Scheveningen voegt”, aldus Jie Ling, eigenaar van Foodhall Scheveningen. "Met hun ambachtelijke pizza’s en verse borrelplanken brengen ze de Italiaanse zon naar onze Foodhall. Het is de perfecte aanvulling op ons diverse aanbod, en we kunnen niet wachten om onze bezoekers te laten genieten van deze authentieke smaken." Ondernemers Mauro Venturino en Gregory Pici zijn de eigenaren. Venturino droomde al zijn hele leven van een eigen restaurant. “Met deze nieuwe locatie aan het strand van Scheveningen wordt die droom alleen maar mooier. De Foodhall, het diverse publiek - werkelijk álles klopt aan deze nieuwe locatie van Granelli!”
Drie soorten meel
Bij Granelli ligt de focus op ‘la bella cucina’: pure smaken, eerlijke ingrediënten en ambachtelijke bereiding. De pizza’s worden bereid met een speciaal samengestelde blend van drie verschillende soorten meel, wat zorgt voor een lichte en knapperige bodem. Het assortiment omvat onder andere de klassieke Margherita, met gesmolten fior di latte, de Diavoletta met spicy salami en Calabrese olijven en polpette bestaande uit goed gekruide gehaktballetjes, bereid volgens een traditioneel Italiaans recept en geserveerd in verse tomatensaus.
Bron: Out.of.Home Shops