DEN HAAG – Voor de opening van Jolie Café Manger en Townhouse Hotel was er voor de eerste honderd gasten een speciale ‘vlaai-thru’ geopend, een knipoog naar de welbekende drive-thru’s. Van de aanwezige ‘vlaaiover’ kregen de gasten een stuk echte Limburgse vlaai.
Klanten stonden in een lange rij om de lekkernij te bemachtigen en het net geopende café en hotel te bezichtigen. Algemeen directeur Lucas Drewes, development director Ralph Meijn en meesterbakker Midas Senden sneden een vlaai van bijna een meter doorsnede aan als openingshandeling.
Concept
Voor het Townhouse-concept, dat uit Maastricht komt, is het kenmerk dat het café zowel voor hotelgasten als voor omwonenden en bezoekers als woonkamer dienst doet. Het moet aanvoelen als een Haags huis. Zo wordt er bij binnenkomst een kopje soep geserveerd en worden hier de Maastrichtse vlaaien van bakkerij Paulissen gebakken. Jolie is iedere dag geopend vanaf zeven uur in de ochtend. Koffie, croissants en verse vlaai zijn ook to-go te koop. Ter plekke kunnen vers belegde broodjes, quiches en Hollandse pasteitjes worden genuttigd.
Trots
"De reacties bevestigen precies wat we met Townhouse willen bereiken: een plek waar je je welkom en thuis voelt. Dat begint al bij een kopje soep bij binnenkomst of – zoals vandaag – een punt vlaai uit onze vlaai-thru. In een stad als Den Haag, waar historie en dynamiek samenkomen, past het Townhouse-concept perfect. We zijn trots dat we dit huiselijke gevoel nu ook hier mogen neerzetten en vandaag symbolisch aan de stad mochten overdragen. Zoals het gezegde luidt: een goede buur is beter dan een verre vriend – en met Jolie Café Manger willen we dat zijn voor deze stad", vertelt een enthousiaste Drewes.
Bron: Out.of.Home Shops