1737472730409.jpg Bron: FSIN congres.

Bob-burger wint op de Horecava

DE BILT - SNX kreeg met zijn bob-burger de meeste stemmen op het FoodService Instituut Nederland (FSIN) Brunchcongres 2025 en wint daarmee de FSIN Foodcourt Award 2025.

Kim Schoonman |

De 'best of both', oftewel de hybride hamburger, viel goed in de smaak bij de deelnemers van het Brunchcongres. SNX, dat je uitspreekt als ‘snacks’, is een innovatief snackmerk, dat gezonde en duurzame snacks maakt. Samen met chefs en internationale voedseltechnologen, ontwikkelen zij hun producten.

Hele eer
“We besloten dit jaar om niet een week lang op de Horecava te gaan staan, maar mee te doen aan het FSIN Foodcourt”, vertelt mede-eigenaar Tessa Rijn. “Daar heb je alle professionals bij elkaar en kun je je product presenteren aan de voedingsindustrie. Ik had door mijn drukke werkzaamheden eerst niet door dat het een wedstrijd was”, vertelt ze lachend. “Maar het is echt een hele eer om de award te winnen.”  

Hybride
SNX heeft een hybride hamburger ontwikkeld die veel minder vet en zout bevat. De hybride burger is gemaakt van A-kwaliteit rundvlees en bevat 50% plantaardige ingrediënten. Op korte termijn zal de prestigieuze FSIN Foodcourt Award 2025 worden uitgereikt aan Tessa Rijn en haar SNX-team.

Bron: Out.of.Home Shops