WAGENINGEN – De vestiging van Bagels & Beans in Wageningen heropent haar deuren met maar liefst twee eigenaren. Livio Rüssli en Charlotte Peet, horecamensen pur sang, gaan samen de lunchroom in Wageningen runnen.
Het stel Rüssli en Peet hebben beiden de Hogere Hotelschool gedaan en dragen gastvrijheid en de horeca een warm hart toe. Peet was al werkzaam bij Bagels & Beans in Apeldoorn en wilde doorgroeien binnen de lunchformule. Ze zegt: “Op een gegeven moment waren Livio en ik veel met elkaar in gesprek over het starten van onze zaak: hoe gaat dat eruitzien, hoe willen we dat vormgeven etc. Ik wist dat Wageningen te koop stond, maar de keuze voor franchise was nog niet gemaakt.”
‘Onwijs veel potentie’
Rüssli vertelt: "We hebben inderdaad veel gepraat met elkaar, met het servicekantoor en met Madelon. Toen we een bezoek brachten aan de vestiging zagen we onwijs veel potentie en waren we eigenlijk direct verliefd. Het is voor ons een supermooie uitdaging waarvan wij weten dat wij hier al onze ervaring in kwijt kunnen.”
Klassiek en relaxed
Samen willen ze door een klassieke service in een relaxte sfeer neer te zetten, kwaliteit bieden aan hun gasten. Peet: “We vinden het juist leuk dat wij in een ongedwongen sfeer met een jong team wel die hoge kwaliteit in service geven. Precies de persoonlijke twist die wij aan de vestiging willen geven.” Ook honden zijn welkom in de lunchroom van Peet & Rüssli. “Wij vormen met Xena onze hond een fijn warm gezin, dus laat die beestenboel maar komen”, aldus de nieuwe eigenares.
Op 17 mei heropent Bagels & Beans Wageningen haar deuren.
Bron: Out.of.Home Shops