HARDENBERG – Groothandel Hanos gaat intensief samenwerken met de Horeca Vakbeurs. Naast twee stands wordt Hanos sponsor van de kookwedstrijden en gaat het de ingrediënten leveren voor Chef’s Place. Hier komen diverse topchefs uit het Oosten van het land in actie tijdens de beurs.
“Hanos werkt als landelijk opererende horecagroothandel vanuit de gedachte dat elke regio uniek is en zijn eigen taal en gewoontes kent”, zegt Ben van den Driesschen, verkoop directeur Zuid-Nederland bij Hanos. “Wij willen dan ook zo dicht mogelijk bij onze afnemers in de buurt gevestigd zijn om goed te begrijpen wat er in de specifieke regio’s speelt. Met vestigingen in Groningen, Apeldoorn, Zwolle en Hengelo streven we ernaar hier voor Noord- en Oost-Nederland zo goed mogelijk invulling aan te geven. Horeca Vakbeurs is voor ons hét perfecte platform om met ambitieuze (toekomstige) horecaprofessionals in contact te komen. We zijn daarom erg enthousiast dat we als partner actief betrokken zijn bij deze vernieuwde horecabeurs.”
Wedstrijden
Aan de kookwedstrijden tijdens de Horeca Vakbeurs doen alle onderwijsinstellingen uit de regio mee. Op Chef’s Place laten topkoks aan horecaprofessionals zien hoe exclusieve culinaire gerechten worden bereid en leveren zo letterlijk een kijkje in hun keuken. “Al jaren hebben we als Evenementenhal, de thuisbasis van Horeca Vakbeurs, een sterke relatie met Hanos als trouwe leverancier en dat wordt op deze manier nog eens extra bezegeld”, zegt Jeffry Plaggenmarsch namens Horeca Vakbeurs. “Verder is een groothandel als Hanos enorm belangrijk voor deze beurs, omdat veel horecabedrijven samenwerken met een of meerdere groothandels en daarmee een grote aantrekkingskracht hebben.”
De Horeca Vakbeurs in de Evenementenhal in Hardenberg is van 29 januari tot en met 31 januari 2024.
Bron: Out.of.Home Shops