Goed gefrituurd keurmerk voor ‘Golden Boy’ Robbert Jan de Veen

VOORTHUIZEN – Snackerie De Daltons in Voorthuizen is bekroond met het Goed Gefrituurd-keurmerk van frituurbrancheorganisatie ProFri. De cafetaria van ondernemer Robbert Jan de Veen is uitvoerig gekeurd op gebied van Vakmanschap, Veiligheid & Hygiëne en Verantwoordelijkheid.

Yentl Bocxe Strik  |

Het Goed Gefrituurd-keurmerk is in het leven geroepen door professionele frituurders om hun vakkennis zichtbaar te maken voor de consument. Om het keurmerk op de gevel te mogen spijkeren dient de frieterie uit te blinken op het gebied van Vakmanschap, Veiligheid & Hygiëne en Verantwoordelijkheid.

Golden Boy
De Voorthuizense snackbareigenaar valt vaker in de prijzen. De snackbar van De Veen trok in 2020 de internationale aandacht met zijn gouden hamburger ‘The Golden Boy à Raison’. Deze 5.000 euro kostende Wagyu-kaviaar hamburger, voorzien van eetbaar bladgoud, is door Guiness World Records officieel in het jaarboek opgenomen als ‘de duurste hamburger ter wereld’. Ook is de ambitieuze ondernemer is een gewaardeerde kandidaat bij vakwedstrijden en verdiende hij met zijn snackbar het keurmerk al eens in 2015.

Bron: Out.of.Home Shops

robbert.jpg