UTRECHT – Dit jaar bestaat winkelketen Dille & Kamille, bekend om haar duurzame assortiment, 50 jaar. Om dat te vieren openen ze in mei een pop-uprestaurant in Utrecht en Antwerpen waar uitsluitend vegetarisch wordt gekookt met recepten van sterrenchef Sidney Schutte.
In ‘Meimaand Groentemaand’ staan de schijnwerpers gericht op groenten. Daarom brengt Dille & Kamille voor haar vijftigste verjaardag een kookboek uit dat is ontwikkeld in samenwerking met tweesterrenchef Sidney Schutte, zo meldt Hans Geels, directeur en bestuurder van Dille & Kamille International, op Linkedin. In het boek Groentefeest staan 100 groenterecepten met 56 verschillende groenten.
Dineren met Dille & Kamille
Om de viering compleet te maken opent Dille & Kamille ook een pop-up restaurant waar verschillende recepten kunnen worden geproefd. Het vijfgangendiner is volledig vegetarisch met op het menu onder andere spinazietaco’s, gevulde avocado en bleekselderij-dumplings.
Op 14, 16 en 17 mei is het pop-up restaurant te vinden aan de Oudegracht 176 in Utrecht, waarna het 22, 23 en 24 mei verhuist naar de Vleminckstraat 9 in Antwerpen.
Bron: Levensmiddelenkrant