TILBURG – De Gastrovino Harboury in Tilburg wordt sinds deze week gerund door chef-kok Davy Stevens. De Tilburgse ondernemer neemt de foodspecialiteitenwinkel over van de vorige eigenaren Hein Schlamilch en Marly Hendrickx. Na 7.5 jaar ondernemen vonden zij het tijd om het stokje door te geven.
"Tilburg is een industriële stad, die nooit echt af is”, vertelt Stevens. “Dat betekent dat er altijd ruimte is voor mooie, nieuwe concepten. Daarom sprak Gastrovino me zo aan. Tilburg komt daarnaast steeds meer culinair op de kaart komt te staan. Zelf kom ik uit een horeca familie: mijn vader is heel lang de eigenaar van Cafe Extase geweest. Op vroege leeftijd wist ik al dat ik ook wilde ondernemen. Met Gastrovino Harboury wil ik mijn passie voor lekker eten en mooie wijnen zoveel mogelijk overbrengen. We gaan uitsluitend werken met prachtige, verse producten en mooie wijnen.”
Over de winkel zegt Stevens: “het is mijn ambitie om van Gastrovino Harboury een toegankelijke en laagdrempelige foodspecialiteitenzaak te maken, waar je voor je alledaagse boodschappen en een lekker broodje terechtkan, maar ook voor de mooiste wijnen. We hebben namelijk een uitgebreide en exclusieve selectie aan wijnen uit eigen import. We verkopen toegankelijke wijnen voor onder de 10 euro, maar ook een prachtige Brunello di Montalcino uit de Toscane, die onlangs nog de maximale score heeft gekregen van toonaangevende wijnrecensenten”
Bron: Out.of.Home Shops