FSIN verwelkomt nieuwe leden

EDE – Het Foodservice Instituut Nederland (FSIN) heeft er dit jaar 17 nieuwe leden bij gekregen. Volgens de organisatie onderstreept dit de waarde die FSIN en de kennis over de foodbranche en het consumentengedrag. Volgens een bericht op de LinkedIn pagina van het instituut is er ‘volop behoefte aan onze analyse en duiding’.

Gerard van Oosbree |

De 17 bedrijven die zich in het afgelopen jaar bij het FSIN aansloten zijn 't Zusje Franchise BV, Burger Food Restaurants (Burger Food Group), Cordier NL, De Graaf Bakeries, Dirafrost Frozen Fruit Industry, Dudok Horeca Groep, G. Krikke & Zn. B.V., Gauchos Nederland BV, Growers United, Maxxium Nederland B.V., Postillion Hotels, ProViande B.V., Redefine Meat, Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu, Schouten - Specialist in Plant-Based Protein, Storck en Van Smaak.

Bron: Out.of.Home Shops

fsin-nieuw-pand-2022.png