Ontwerp zonder titel (1).jpg

Horeca

Febo en Biscoff lanceren ijskoude traktatie

AMSTERDAM – De IJs-co met Biscoff Speculoos is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar bij alle vestigingen van Febo. Het nieuwe roomijsje is voorzien van krokante stukjes Biscoff speculoos en een smeuïge speculoos drizzle als topping.

Redactie |

Febo en Lotus Bakeries, beide familiebedrijven die sinds de eerste helft van de vorige eeuw actief zijn, hebben de handen ineengeslagen. Er zijn weinig landgenoten die nog nooit op een andere manier van een verse snack, patatje of broodje hebben genoten bij de oer-Hollandse snackbarketen. Het Febo-ijs wordt evenals de milkshakes nog altijd gemaakt volgens het recept van oprichter Johan de Borst, waarvoor de basis werd gelegd op de banketbakkersschool. Het ijs in de IJs-co is dus geen softijs, maar is wel extra romig van smaak doordat het gemaakt is van weidemelk met meer dan 10% melkvet.

De originele Speculoos
Ook Biscoff is niet meer weg te denken uit Nederland. Al ruim 90 jaar worden in het Belgische Lembeke de Original Speculoos koekjes gebakken. Dat de twee bedrijven op deze manier samenwerken is eigenlijk niet meer dan logisch. Het roomijs van Febo samen met de smaak van Biscoff is een unieke combinatie.

Bron: Out.of.Home Shops