ProFri - Stan Ophorst van Cafetaria Catering Ophorst in Spang-Capelle (002).jpg Ondernemer Stan Ophorst met het certificaat en gevelschildje

Horeca

Dorpscafetaria Ophorst krijgt Goed Gefrituurd-keurmerk

SPRANG-CAPELLE – ProFri-directeur Frans van Rooij toog onlangs naar het Brabantse dorp Sprang-Capelle. Hij overhandigde daar aan ondernemers Stan en Connie Ophorst de versierselen van het Goed Gefrituurd-keurmerk. Op de gevel van Cafetaria Catering Ophorst prijkt nu het gevelschildje dat hoort bij het keurmerk voor uitblinkend vakmanschap.

Redactie |

Het keurmerk voor frituurspeciaalzaken wordt behaald na een uitgebreid traject met onder meer het invullen van een zelfscan, audits en mystery guest bezoeken. De familie Ophorst runt de cafetaria al ruim twintig jaar. Stan kwam vorig jaar in het nieuws omdat hij als één van de eerste aan de bel trok over de snel oplopende energieprijzen. Hij werd onder meer geïnterviewd door De Volkskrant en zat in het tv-programma Hart van Nederland om hierover te praten.

“Het mooie is dat hij als typische dorpscafetaria nu dit keurmerk heeft", zegt de directeur van ProFri. “Voor het keurmerk is het niet van belang dat je een moderne frituurzaak hebt, maar dat je de wil hebt om uit te blinken qua vakmanschap. Stan en Connie Ophorst geloven heilig in kwaliteit. Dat stralen ze met hun authentieke zaak ook uit. Stan is een ware ambassadeur van het vak en zijn vakvereniging. Een traditionele frituurman, je vindt er nog groene stroken tussen de snacks in de vitrine. Dit past helemaal bij het karakter van dit bedrijf.”

Bron: Out.of.Home Shops