EDE – Carlijn Groen is deze week gestart als commercieel directeur bij Foodstep, een data- en kennisbedrijf voor de foodservicebranche. Zij volgt in deze functie Loes Smits op.
Afgelopen jaar is voor Groen een jaar van pionieren als zelfstandige. Ze zet met twee andere het Happy Hospitality Collective op. Het collectief zet zich in om vanuit innovatie en samenwerking de markt in beweging te krijgen rondom duurzaamheid in de food- en hospitality sector. Tegelijkertijd volgt ze daarnaast nog een track op business universiteit Nyenrode.
In haar baan daarvoor werkt Groen 10 jaar bij RAI Amsterdam. Eerste als salesmanager en daarna als food exhibitions director en in die functie onder andere verantwoordelijk voor de Horecava. “Na 10 mooie jaren RAI Amsterdam (domein Food - Horecava) waar ik nog steeds met een grote glimlach op terugkijk, is het tijd voor een nieuwe vaste uitdaging. Ondernemen met hernieuwde energie en met onverminderde passie voor de (duurzaamheids-)transitie van foodservice”, meldt Groen op haar LinkedIn-pagina.
Bron: Out.of.Home Shops