ProFri - Harold Konijnenbelt van Cafetaria de Es met keurmerk Goed Gefrituurd.jpg Harold Konijnenbelt van cafetaria De Es in Rijssen

Horeca

Cafetaria De Es in Rijssen krijgt keurmerk Goed Gefrituurd

VELDHOVEN – Ondernemer Harold Konijnenbelt heeft uit handen van ProFri het keurmerk Goed Gefrituurd ontvangen. Tijdens de ledenvergadering in Vianen ontving hij de bijbehorende oorkonde en plaquette voor op de deur. Het keurmerk is de erkenning voor uitmuntend vakmanschap in de frituurbranche.

Redactie |

Konijnenbelt is al ruim 25 jaar uitbater van cafetaria De Es in Rijssen. In februari van dit jaar werd er feest gevierd voor een kwart eeuw ondernemerschap. Achter de cafetaria, dat ongeveer dertig zitplaatsen heeft, baat de ondernemer ook een gezellig eetcafé uit. Het bedrijf zit al sinds 1965 in het dorp en verzorgt ook overwerkmaaltijden, buffetten en andere vormen van catering voor werk, bruiloften en partijen.

“Harold is een ondernemer die veel verder kijkt dan alleen zijn bakwand en toonbank. Met allerlei aspecten van het ondernemerschap in het frituurvak is hij heel erg bewust bezig,” zegt Frans van Rooij van het Nederlands Frituurcentrum. In opdracht van vakvereniging ProFri voert het frituurcentrum in Veldhoven de keurmerk-audits uit. Van Rooij: “Harold verdiept zich grondig in de voedselproducten die hij verkoopt. Tot de ingrediënten én de geur van de frituurolie aan toe. Maar vooral heeft hij aandacht voor de totale uitstraling van zijn bedrijf, de service en de constante kwaliteit. Harold is een ambassadeur van het frituurvak.”

Bron: Out.of.Home Shops