AMSTERDAM – Na twee jaar konden horecaprofessionals eindelijk weer samenkomen om de nieuwste trends en innovaties te ontdekken, te proeven, te leren en lekker bij te praten. Wat heeft deze editie te bieden? Gympen aan en gaan met die banaan.

Renée Salome |

Traditioneel opent de Horecava met de winnaar van de Horecava Innovation Award. Na de bekendmaking – Redefine Meat ging er met de bokaal vandoor – stroomde de ene na de andere hal vol met bezoekers. De nieuwste technische snufjes, allerlei manieren om het personeelstekort het hoofd te bieden, de Lekkerste Wedstrijden maar ook de chefs van het Gastronomisch Gilde die zich in het zweet werken, duurzame verpakkingen, bitterballen, al dan niet met vlees, halal frituursnacks, zeewierchips, een boksbal, het Bobcafé vol alcoholvrije alternatieven, de thema’s personeel, duurzaamheid en innovatie waren op vele manieren terug te vinden op de beursvloer. Een kleine foto-impressie.
De beurs is nog tot en met 12 januari te bezoeken.

Bron: Out.of.Home Shops

horecava-2023-horecava.jpg
horecava-2023-amaretto-velvet-en-matcha-tia-maria.jpg
horecava-2023-aziatische-producten.jpg
horecava-2023-beursbeeld-diner.jpg
horecava-2023-bidfood.jpg
horecava-2023-cocktails.jpg
horecava-2023-de-fryske-kaas.jpg
horecava-2023-frikandelburger.jpg
horecava-2023-gyoza.jpg
horecava-2023-oma-bobs.jpg
horecava-2023-palmbomen-coppa-cocktails.jpg
horecava-2023-smaakspecialist-seamore-zeewierproducten.jpg
horecava-2023-winnaar-horecava-innovation-award.jpg