ROTTERDAM – YB stapt door een partnership met Food&i in de bedrijfscatering. Met een nieuwe onbemande module waar gasten van de cateraar zelf een ontbijt- of lunchbowl kan samenstellen, kan de volledige YB-beleving worden neergezet zonder dat het druk legt op het personeel.
YB-oprichter en ceo Wouter Staal: “Op catering locaties wordt vaak yoghurt aangeboden, maar blijft het lastig een beleving neer te zetten die ook rendabel kan worden gerund. Om die reden is deze standalone unit ontwikkeld, zodat een volledige beleving kan worden neergezet zonder personeel.” YB is door haar ervaringen in de horeca in staat om met haar partners een switch te maken naar plantaardig, met een lekkere invulling voor ontbijt, lunch en banqueting. Roland Mathyi bij Food&i vult aan: “Onze gasten in de bedrijfshoreca zoeken steeds meer naar waardevolle momenten, die over de dag verspreid, draaien om goed en lekker eten. Samen met YB kunnen we deze invulling bieden, maken we een verdere switch naar plantaardig en zetten we een beleving neer zonder dat we ons personeel meer belasten.”
Bron: Out.of.Home Shops